RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

BEINDULT A SZEKERE A PRÜGYI DUÓNAK
A Csillag Születik 2011 kiesőinek tehetségére felfigyeltek az emberek. Zeneiskola és fellépések várják őket.
A CSillag SZületik -ben a Prügy Duóval beszélgetett Ördög Nóra és Müller Attila. A Hernádi Juditot is megríkató srácok a Cool stúdiójában elárulták, hogy mióta felléptek a Csillag Születik 2011ben számos megkeresést kaptak, újságokban szerepeltek és úgy néz ki az ifjabbik tagra, Babos Richárdra zenei karrier vár.
- Az újságban megjelent, hogy szeretnék zeneiskolában tanulni és később felhívott a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola igazgatója és meghívást kaptam pótfelvételire. – mondta Babos Richárd a CSillag SZületik 2011-ben.
Ferenc és Richárd bár kiestek a Csillag Születikből, a család és a barátok körében már most hatalmas sztárok lettek, akikért talán jövőre is egy emberként izgulhatnak, hiszen – mint ahogy azt megtudtuk -újra jelentkezni fognak a tehetségkutatóba.