RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2011 harmadik válogatás
Vajon kik fognak csatlakozni Timi Chen-hez és a többiekhez a Csillag Születik harmadik sorozatában. A mai nap ez is kiderül a harmadik válogatóból.
Molnár Szabolcs kezdte a Csillag Születik 2011 harmadik válogatását, mentalista. A veszélyes produkcióban Ördög Nóri asszisztált a bűvésznek. A borotvapengés kekszfaló produkció nagy sikert aratott a nézőtéren. Szirtes Tamásék négy igennel engedték tovább a fiatalembert.
Az Ab Ovo Crew breakes fiúk hatalmas műsort csináltak. Fáy Miklós poénkodott ugyan, de simán igent mondott akárcsak a többi zsűritag. Ezt a produkciót is érdemes lesz visszanézni. A vicces zenekar, a Cemende, abszurd számával, az “Álljon fel” dallal kissé nehezen, de továbbjutott. Szirtes Tamás ugyan nemet mondott nekik, de Fáy Miklós rövid vívódás után rábólintott. Magam is kíváncsian várom, hogy következő alkalommal milyen irányba mozdulnak el.
Több mint egyórás produkció következett, melynek során megdőlt a talppal és háton fekve dekázás világrekordja, a nézők és a zsűri étkezéssel töltötte a produkciót. Természetesen nem várják vissza a fiatalembert. Ismét egy táncos előadás következett a That’s All B-Boys Flavaa break csapattól. A szolnoki nagy létszámú formáció is továbbment 3 igennel. Meglepetésemre Hernádi Judit nem adott igent. Következőként ismét egy rapper, Belső Csaba MC Tyco vívta ki sikerrel a továbbjutást. Bevallom én őt nem éreztem annyira jónak, de meglátjuk. Egyébként ő egy “társadalom kritikát” fogalmazott meg a rap eszközével.
Aranyka hegedű tudását kívánta megmutatni, de olyan nem volt neki. Ellenben a miskolci Indygo együttes továbbjutott a zsűri négy igenjével. Újabb szóló énekes, a pápai Kossuth Gergő is csatlakozhat a Csillag Születik továbbjutóinak táborához. A lágy hangon éneklő fiatalember könnyedén meggyőzte Hernádiékat arról, hogy helye van a műsorban.
Csemer Boglárka szintén énektudását csillogtatta meg a nézők és a zsűri előtt. Hangszeres kísérettel Beyonce “Single Ladies” című dalát adta elő olyan magabiztosan, mint egy befutott művész. A közönség állva ünnepelte és természetesen a zsűri is simán engedte tovább az egyébként nagyon szerényen nyilatkozó hölgyet.
Az egyéni táncos, Gomes-Martins Klaudia jelmezben és kifestve érkezett a színpadra. Hernádi Judit a nemét sem tudta megállapítani. Produkciójáról viszont sugárzott, hogy képzett táncos áll, azaz táncol a Csillag Születik műsorban. Fáy Miklósék négy igennel szavaztak neki bizalmat.
A Csillag Születik válogatás sorozat utolsó továbbjutói egy különleges produkciót mutattak be, a mindössze 18 éves Nógrád megyei srácok, Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd kerékpáros akrobaták. A versenykerékpárokon bemutatott előadás óriási sikert aratott és nem csak a nézők között. A zsűri négy igennel fejezte ki igényét a folytatásra. Kialakult a Csillag Születik 24-es mezőnye.
A Csillag Születik harmadik válogatáson ezek produkciók  kerültek be az elődöntőbe.
Molnár Szabolcs - mentalista
Ab Ovo Crew - break dance
Cemende - zenekar
That’s All B-Boys Flavaa - break csapat
Belső Csaba MC Tyco - rapper
Indygo együttes
Kossuth Gergő - énekes
Csemer Boglárka - énekes
Gomes-Martins Klaudia - táncos
Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd - kerékpáros akrobaták