RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

SZIRTES TAMÁS: AZ A NÉGY, AKI TOVÁBBJUTOTT, AZ ABSZOLÚT MEGÉRDEMELTE
A Csillag Születik zsűrije vérző szívvel vált meg néhány tehetségtől. De kiket tartottak volna bent, ha több hely maradt volna a továbbjutóknak?
A CSISZ-ben a Csillag Születik két ítészével, Oroszlán Szonjával és Szirtes Tamással beszélgetett Ördög Nóra és Müller Attila az első élő adáson szerzett élményeikről. Műsorunkban kiderült, hogy nem csak a versenyzők, de a négy döntnök is rendkívül nehéz és feszült helyzetben volt, hiszen a továbbjutóknak fenntartott négy hely igen csak szűkös volt a tizenkét, egyébként rendkívül ígéretes tehetséghez képest. Szirtes Tamás műsorunkban még azt is elárulta, kik voltak azok a versenyzők, akiknek titkon drukkolt, hogy bejussanak a következő fordulókba.
- Aki nagyon fáj, hogy nem jutott tovább az a két biciklis fiú, azok valami olyan elragadóak, azt kell hogy mondjam hogy művészi fokon sportoltak, de valahogy valami furcsán és feszülten kezdtek és az indiszpozíció a pontatlan időzítés meg a feszültsége az élő adásnak
De nem csak az ősz hajú direktor, hanem Oroszlán Szonja is nagyon szomorú volt, amikor meg kellett válniuk pár tehetségtől. A zsűritag műsorunkban kifejtette, hogy vegyes érzelmekkel távozott a Csillag Születik élő adásáról, hiszen két olyan versenyző is volt, akit a szívébe zárt:
- A Gyufa kiesése az nagyon fáj, ő tényleg egy szeretetre méltó ember, de ott van a Viktor is, aki behozta nekünk a klasszikus zenét végre. – mondta Oroszlán Szonja.