RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik RTL Klub - Krizbai Teca: zeneterapeuta szeretnék lenni

A Csillag születik előző szériájának döntősét, Krizbai Tecát folyamatosan hívják fellépni, decemberben többek között egy teltházas közönségtalálkozón, divatbemutatón és jótékonysági gálán is részt vett. Teca nem tűnt el, szorgalmasan tanul, dalokat ír és énekesi karrierjét építgeti. Úgy tervezi, zeneterapeuta lesz. Őszintén beszélt arról is, hogy szerinte az emberek egy kicsit elfogadóbbak lettek a sérültekkel.

- Boldog vagyok, mert a zenén keresztül továbbra is örömet szerezhetek az embereknek. Csupa pozitív kritikát kapok mind mai napig, sok fellépésre hívnak - mondta Teca, aki természetesen hallott arról is, hogy hamarosan újra indul a Csillag születik.
Várom nagyon az új versenyzőket, kíváncsi vagyok rájuk. Én csupán annyit tudnék nekik tanácsolni, hogy adják önmagukat és fogják fel játékként a műsort. Élvezzék minden percét és ne vegyék sértésnek, ha a zsűri tagjai mondanak valamit, tekintsék azt inkább építő jellegű kritikának. Nekem csak jó élményeket adott a műsor. Megismerhetett az ország, rengeteg helyre eljuthattam általa. Emlékszem, korábban nagyon izgulós voltam, de a tehetségkutató kicsit lazított rajtam, és magabiztosabb is lettem.
Teca énekesként számos emlékezetes rendezvényen vett részt 2013-ban, az egyik ilyen volt Nick Vujicic látogatása Debrecenben. Az ausztrál férfi végtagok nélkül él, boldogan. Járja a világot, hogy példát mutasson kitartásból, akaratból, reményből.
- Óriási élmény volt vele találkozni, megölelni őt. Mindenkit nagyon meghatott az élettörténete  - árulta el az énekesnő.
- Nagyon tetszett, hogy nem siránkozik, éreztem a hangjából hogy vidám, és éli az életét. Én sem szeretem, ha sajnálnak, ha azt gondolják, hogy "szegény lány, nem lát". Erre én  azt szoktam mondani, hogy nem vagyok én szegény, igenis gazdag vagyok. Nagy terveim vannak, például előrehozott érettségit fogok tenni angolból, és majd az ELTE-re felvételizek pszichológia szakra, mert zeneterapeuta szeretnék lenni. Úgy érzem, ez a munka igazán nekem való lenne, emlékszem, a Csillag születikben is sokszor én istápoltam, vigasztaltam a többieket - tette hozzá Teca, aki havonta tart közönségtalákozót, január harmadikán például utószilveszteri bulival egybekötve.  Régi versenytársai közül a későbbi győztessel, László Attilával tartja a kapcsolatot, időnként részt is vesznek egymás fellépésein. Szabó Ádámnak pedig nagyon szurkolt az X-Faktorban.