RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik RTL-Klub -Mit keres Mészáros János Elek a Hooligans-koncerten?

Mészáros János Elek az opera műfaját népszerűsítette a Csillag születik című műsorban. A tehetségkutató győztese most a Hooligans együttessel vágott közös munkába.  Mészáros János Elek is fellép a Hooligans december 27-i koncertjén, ahol a fiúk legújabb lemezének intróját adja majd elő. A Csillag születik győztese itt is saját stílusában énekel, így nem vált rockra az opera után.
Valószínűleg azért szavaztak meg az emberek annak idején, mert más vagyok, mint a többi. Úgy látszik, üdítően hatottam, mert azóta is számtalan fellépésem volt. Úgy látszik, arra a műfajra is van igény, amit én képviselek - magyarázta Mészáros János Elek, aki elárulta: a rock egyáltalán nem áll közel a lelkéhez, de van közös kapcsolódási pontjuk az együttessel, például, hogy mindannyian magyarul énekelnek.

Sose hallgattam ilyen zenét, valahogy ez kimaradt az életemből. De most, hogy megkaptam a lemezt és hallgattam, nagyon sok érdekes és szép melódia van rajta, ami különleges, mert mostanában a számok javarészt csak refrénből állnak és nincs mondanivalójuk, ezeknek viszont van, mondta a Csillag születik győztese.