RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik RTL Klub - Álmuk, hogy a tévében szerepeljenek

Nagy álma van a kecskeméti T.S.T. Dance Stúdió New Generation gyerekcsapatának. Beneveztek a Csillag Születik tévéshowba, melynek előválogatójába a napokban utaznak fel Budapestre Váczi Niki vezető táncossal, koreográfussal. A 9-12 éves fiúkból és lányokból álló tánccsapat kiváló koreográfiájukkal és lenyűgöző tánctudásukkal az elmúlt évben több országos versenyt megnyertek, és a belga Európa-bajnokságon is sikeresen szerepeltek. Több mint két éve táncolnak együtt, a csapatmunka kiteljesedett. Nagyon együtt vannak, szeretik egymást, mely a táncban is megmutatkozik. Most szeretnék ha az országosan is megismernék őket, elismernék odaadó munkájukat. Két évvel ezelőtt is indultak a showban, akkor az elődöntőig jutottak, valamennyi zsűri elismeréssel szólt produkciójukról. A válogatókat összesítő adásokban be is mutatták a közönségnek a fellépésüket. Akkor a 13 ezer jelentkezőből a 72. legjobbak lettek. A cél most az élő adás, a döntő. Rengeteget gyakorolunk, most éppen heti ötször találkozunk. Kemény munka, de megéri! Nagyon bízunk benne, hogy sikerül az élő adásig eljutnunk – mesélte lelkesen a csapat egyik szószólója, Korpácsi Hanna, aki egyébként szólóban is nagyon tehetséges. – Alig várjuk, hogy a tévében az élő adásban szerepeljünk! Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat nyújtsuk. Bízunk a továbbjutásban, két új koreográfián is dolgozunk már.
A New Generation csapaton kívül a T.S. T. színeiben indul még egyéniben Sendula András, aki két éve szintén lenyűgözte a zsűrit.
A gyerekekre további versenyek várnak. Február közepén Bécsbe utaznak a májusi Európa-bajnokság selejtezőjére. Jövőre pedig szeretnének kijutni a moszkvai világbajnokságra.