RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - Nyerni jött Juhász Marcell a munkanélküli borsodi fiú

A Csillag Születik népdalénekesét, Juhász Marcellt nem kényeztette a sors, ezért a szakmai elismerés mellett anyagi fellendülést is vár a tehetségkutatótól.
Volt olyan időszak, amikor teherautóról szenet hánytam, alumínium öntödei és gumigyári munkásként dolgoztam. Jelenleg munkanélküli vagyok, nehezen jövök ki a munkanélküli segélyből. Egy hónap múlva már ez a jövedelmem sem lesz - mesélte a borsodi fiú, akinek a zenélés mellett nagy álma, hogy barátnőjével végre Budapestre költözhessen.
Ha bekerülök a legjobb 12 közé, akkor a fővárosban új életet kezdünk. Nem tudom, miből fogjuk fizetni, végső esetben kiállok az utcára zenélni - mondta a napilapnak a múcsonyi kiscsillag, majd gyorsan hozzátette: van B terve is, ha nem jön össze a nagy áttörés.
A gumigyárban vállalnék munkát Budapesten. Rosszul állok anyagilag, ezért is szeretnék nyerni. Nyerni jöttem a Csillag Születikbe - tette hozzá elszántan az énekes.