RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - A Quantum XXL színeiben egy újabb ikerpár csillogtatja meg tudását

A Quantum XXL színeiben egy újabb ikerpár csillogtatja meg tudását egy tehetségkutató showműsorban, ezúttal a Csillag Születik színpadán. Bedő Gábor és István az X-faktoros Demes és Hajdu testvérekhez hasonlóan bővelkednek izgalmas történetekben.
Már az általános iskolában is sokszor tettünk rossz fát a tűzre. Egyik alkalommal a testvérem megtanulta helyettem a német leckét. Arra azonban nem számítottunk, hogy a másikunkat is felszólítják, így kénytelen voltam én is felelni az ő nevében. Mondanom sem kell, hogy akkora egyest kaptam, hogy kilógott a vége a naplóból - mesélte István, aki testvérével együtt közel három éve koptatja jelenlegi tánciskolája padlóját.
A Quantum XXL, mint formáció két éve létezik, mi pedig három éve vagyunk tagjai az egyesületnek. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy táncoktatással keressük a kenyerünket, így a hobbink egyben a munkánk is, a Csillag Születik pedig egy óriási kiugrási lehetőség lehet számunkra, ha sikerül még tovább jutnunk - árulta el a testvérpár.