RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - A legnagyobb meglepetést kétségkívül a 18 éves Szirota Jennifer okozta

Kicsit más lett a szombati adás, hiszen több versenyző hangszerrel érkezett a Csillag Születik második Válogatójára, az ének és hangszer találkozása gyakran sikerrel zárult. Így nagyobb esélyük lett a bekerülésre. Abszolút lehengerlő volt a gumitestű nő, a beat boksz-os és a tanártestbe bújtatott rapper is. Igazán változatos műsort nézhettünk meg az Rlt adásában!
Szombat este, a Csillag Születik 2. adásában újra voltak bőven tehetséges és kevésbé tehetséges zenészek, művészek. A zsűrit is meglepte némelyik produkció! Szirota Jennifer már többször megpróbált bejutni a tehetségkutatóba! Először az X-Faktor műsorában próbálkozott. Szirota Jenniferre Geszti Péter felfigyelt az X-Faktorban. Kiemelték a jelentkezők.
A lány megfogadta a tanácsokat és énektanárhoz járt, csiszolta énektechnikáját, 14 kilóval lett könnyebb fogyókúrájának köszönhetően. Egy teljesen új Jennifer állhatott fel a színpadra. A Csillag Születik 4 zsűrije teljesen le volt nyűgözve tőle. Hernádi Judit és Pokorny Lia megkönnyezte az előadást. Még Puzsér Róbert szemében megcsillant a fény... Jennifer simán vette az akadályt és 4 igennel jutott tovább!