RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - A média legkeresettebb műsorvezetőnői, Lilu és Ördög Nóra

 A média legkeresettebb műsorvezetőnői, nevükhöz olyan sikerprodukciók köthetők, mint a ValóVilág vagy az X-Faktor, jelenleg pedig közös háziasszonyai a Csillag Születik című tehetségkutatónak, mégis mindkettőjük számára fontos az, hogy több lábon álljanak. Lilu (35) évek óta részese a kereskedelemnek, hiszen korábban férfiruhaüzletnek, valamint exkluzív fehérneműboltnak volt a tulajdonosa, jelenleg azonban a szépségipar egy másik szegmensében vállalt szerepet, tavaly ősszel ugyanis megvalósította egyik nagy álmát, és fodrászszalont nyitott. A szőke szépség „villabeli" fodrászával, Nagy Sanyival vágott bele az R2 üzletbe, annál jobb reklám pedig, mint Lilu mindig vitathatatlan frizurái, nem is kell egy új helynek. A helyiség nem új, korábban itt működtettem a divat­üzletemet, amelyet aztán bezártam, mert a család és a ValóVilág mellett nagy terhet jelentett folyamatosan Milánóba utazni. A fodrászat mindig is közel állt hozzám, ezért örülök, hogy Sanyival sikerült ezt az üzletet megálmodnunk. Örülök, hogy a férfiruhaüzlet után valami nőies dologba vágtam bele, és hogy a televíziózás mellett foglalkozhatom valami teljesen mással is – mondta Lilu.
Műsorvezetőtársa, Ördög Nóra (31) szintén a szépséggel foglalkozik másodállásban, ő viszont hölgytársainak nem a külsejét, hanem inkább a lelkét próbálja erősebbé tenni tréningjein. Nóra jó barátnőjével közösen hozott létre egy olyan üzleti vállalkozást, amely az önbizalom-hiányos hölgyeken kíván segíteni. Az Angyalműhely nem csupán stílustanácsokkal segít, hanem a lelkeket is ápolja. Kapcsolataiknak köszönhetően a legjobb sminkesekkel, fodrászokkal, stylistokkal hozzák össze ügyfeleiket, a munkából még Nóra férje, Nánási Pál is kiveszi a részét, hiszen a munka végével ő készíti el a fotókat a már átváltozott hölgyekről. Az pedig, hogy munkájuk mennyire eredményes, a ValóVilág Esztere bizonyítja a legjobban, hiszen a villa jogászlánya, mielőtt beköltözött volna a villába, szintén Nórától kapott segítséget.
 Én a párkapcsolatom lezárása után döntöttem úgy, hogy részt veszek egy ilyen tréningen. Egyszerűen csak szükségem volt külső megerősítésre a külsőmet illetően, és ezt Nóráéktól tökéletesen megkaptam. Nagyon hálás vagyok nekik ezért – mondta korábban VV Eszter.