RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 4 - Alakul a Csillag születik középdöntője

Váltakozó színvonalú produkciókkal folytatódott az RTL-en a Csillag születik: ahogy a műsor ezen szakaszában megszokott, volt, amitől elborzadt a közönség, volt, ami megríkatta vagy megnevettette a pubikumot.
Nem kegyelmezett a reménytelen, lélektelen, nézőbosszantó produkcióknak az RTL-es tehetségkutató zsűrije, miközben akadtak szórakoztató és igényesebb fellépők is. A bokszot imitáló, erősen középkorú urak, akik értehetetlen, miért lettek volna hajlandóak tökéletesen lejáratni magukat ingyen, Puzsér Róberttől kapták meg a magukét ("Ritkán látok ennyire semmirekellő produkciót"), de akadt olyan kalapos, napszemüveges, csokornyakkendős öregúr is, aki énekelt, majd maga is belátta, hogy halovány produkciója nem esélyes az élő döntőre. "Hatvankilenc éves korában az ember örüljön, hogy él, ne ugráljon a színpadon" - summázta a fellépés tanulságait az elbocsátása után. Ezt talán előbb is átgondolhatta volna.
Fagylaltgombóc-hajigáló művész, ezotéria-szatíra, motoros kunsztokat bemutató férfi is feltűnt a show-ban, ahogy meglehetősen idétlen, szűk ruhába bújt páros is, ahol a kigyúrt melák léggitárként használta a kisebbet, dobolt és orgonált a testén. Hajós szerint az igazi commedia dell'arte villant fel két percre a színpadon, a jó értelemben vett vásári komédia, ő továbbengedte az idétlen duót, Puzsér azonban nem akarta őket a középdöntőben látni. "Kellemesen alpári program volt, a suttyóság jó oldalát láttuk" - kommentálta. Rajtuk még mindig többen derültek, mint a közepesen gyenge pogót bemutató ifjoncon, aki azt hitte, ezzel bárkit is lenyűgöz, noha nála száz jobb van egy átlagos Tankcsapda-koncerten. Imponáló volt látni ezt a szabadságot, hogy nem korlátoz titeket a koreográfia" - jelezte egy szerfelett gyenge produkcióval előrukkoló táncos lánytriónak a beszólós kedvében lévő Puzsér, a zsűrivel pedig általában az idősebbek perlekedtek. Akadt, aki jóformán átkot szórt rájuk, egy idős úr pedig - miután előadta a Gene Kelly által ismertté tett Singin' in the rain-t - a kritika után még mérgelődött egy darabig a színpadon, értetlenkedve az elutasítás miatt. A női műsorvezető-páros Ördög Nóra és Lilu jelenléte egyelőre súlytalan és tökéletesen fölösleges, ők majd az élő döntők idején kapnak némi szerepet.