RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik RTL Klub - Ő a Csillag születik műsorvezetője

A műsor Instagram oldalán mutatták be a tehetségkutató műsorvezetőjének egy testrészét.
Vicces kedvükben lehettek a Csillag születik készítői, ugyanis a műsor Instagram oldalára posztoltak egy fotót, amelyben bemutatják a műsorvezetőt, igaz, csak a karját fotózták le. Eszerint csak annyi biztos, hogy vékony testalkatú nőről van szó. A Csillag születik műsorvezetője eddig Ördög Nóra volt, a rajongói pedig reménykednek abban, hogy kedvencük visszatér a képernyőre, hiszen Mici nemsokára egy éves lesz.
A képen akár Ördög Nóra is szerepelhet, hiszen nem csak a testalkat stimmel, de a műsorvezető gyakran hord pirosat, de ugyanígy elképzelhető az is, hogy Lilu karja látható a képen. Akik egyébként szerintünk esélyesek a műsorvezetői poszta még: Lilu, Ada, Csobot Adél és Istenes Bence. Az viszont már biztos, hogy a zsűri nem lesz a régi. 2012-ben Hernádi Judit, Hajós András, Pokorny Lia és Puzsér Róbert voltak az ítészek, márpedig Hajós a TV2-n vezeti Az ének iskoláját,és Puzsér is bizonytalan, hiszen állítólag elhagyta az országot, és a Viasat3-on fut majd műsora.