RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - Félmilliós ruhákban jár Ördög Nóri és Lilu

Világsztárok ruháiban pompázik hétről hétre Ördög Nóri (30) és Lilu (35)! A Csillag Születik két műsorvezetője olyan méregdrága költeményekben áll a színpadra szombat esténként, amiben többek között a Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője, vagy a Playboy-guru, Hugh Hefner élettársa, Holly Madison vonul végig Hollywood vörös szőnyegein. Bár Nórit és Lilut idén is Náray Tamás öltözteti, a csodaszép ruhákat ezúttal az egyik luxusmárkák üzlete ajánlja fel, így a műsorvezetők Dolce & Gabbana, Givenchy vagy épp Armani darabokban pózolnak a kamerák előtt, amelyek darabonként félmillió forintba kerülnek. Holly Madison is ugyanolyan ruhában pózolt, mint Lilu pink Dolce & Gabbana ruhája, csupán egy másik árnyalatban.
Nóri peóniamintás ruhája számos világsztárt megihletett már, többek között a Pletykafészek sztárja, Blake Lively, az indiai színésznő, Suzanne Roshan és Monica Belucci is a virágmintára esküszik. – Az ilyen show-kban a műsorvezetők ruhái is igen hangsúlyosak, így alap, hogy szexi, csinos ruhát viselünk. Ezekben szerintem minden nő nagyon jól érezné magát. Az nagyon menő, hogy viszontláthatjuk ezeket a darabokat a legnagyobb divatmagazinokban – árulta el a szőke műsorvezető.
Az a lényeg, hogy mindketten jól érezzük magunkat a színpadon. Nagyon élvezzük! Én a hétköznapokban ennél sokkal egyszerűbben öltözködöm, ilyen drága ruhákat csak különleges eseményekre veszek fel – nyilatkozta Nóri. Lakatos Márk stylist szerint fontos, hogy milyen ruhát viselnek a műsorvezetők és a versenyzők is. – Ezek már luxuskategóriásak. Remeghet is a két lány, meg a producer, hogy nehogy kiégesse valaki, vagy foltos legyen, hiszen ezek a ruhák több százezer, vagy akár több millió forintos darabok.