RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - Puzsér a legtökéletesebb árucikk

Puzsér Róbert csupán egy hónapja robbant be elképesztő hangerővel a köztudatba, de máris számtalan közhelyes jelző tapad a nevéhez. Ő az ország egyik legmegosztóbb embere, a véresszájú ítész és a kegyetlen kritikus. Ám, ha egy szóban akarjuk megfogalmazni mi Puzsér Róbert, akkor megmondóember.
A verbális szabadságharcos világ életében azzal foglalkozott, abból élt - hol jól, hol rosszabbul –, hogy megmondta a tutit, döngette a tabukat és nagy hangerővel hirdette igéjét. A jelenleg főállású zsűritag az elmúlt közel 10 évben annyi minden volt már, hogy még a felsőoktatásban sincs ennyi büfészak. Dolgozott rádióban, tévében, újságnál, de közben videó és írott blogot is vezetett, vezet. Ezen kívül maradt ideje egy könyv megírására, plusz zenélésre is.
Who the fuck is Puzsér Róbert?!
Na, de ki is ez a Puzsér, állnak sokan értetlenül a jelenség előtt. A kérdés kínzó volta abból is látszik, hogy 2012. április 11-én még a gyakorikerdesek.hu-n is megjelent. Rajongói szerint egyébként újságíró, szerkesztő, kritikus, tanár, szerelemdoktor és médium.
Magánéletéről keveset, jobban mondva semmit nem tudni, így csak találgatásokra lehet hagyatkozni. 1974. október 24-én született, tehát csillagjegye skorpió, aki a mindigno.hu szerint: „rejtélyes, megfigyelő, önmagából szinte semmit meg nem mutató, látszólag ellenséges és kegyetlen, a Röntgenszemű Ember.” Ennél szebben lehetetlenség lenne jellemezni Csillag Születik frissen kitermelt celebjét.
Családi állapota teljes homály. Egyetlen, ám visszatérő rokoni referenciája az anyja, akire sokat hivatkozik zsűrizés közben. Ítészi hitvallásában is szerepel; „kettes az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni.” Tehát az biztos -bárki bármit gondol - Puzsért is anya szülte.
2004 óta folyamatosan képernyőn, rádióhullámon vagy interneten szerepel. Dolgozott a MTV-nél, Hírt TV-nél, Budapest Rádióban és tévében, plusz az Echo TV-nél is vezetett műsort. Minden helyre azért hívták, hogy nagyon menő legyen és durván megmondjon. Néhány helyről pedig pont emiatt bocsátották el. A Csillag Születik előtt évekig ingyen készített rádióműsort, így egyáltalán nem meglepő, hogy elfogadta a kereskedelmi televízió visszautasíthatatlan ajánlatát.
A szőrös mellű őrkutya
Azzal együtt, hogy jelensége megosztja a országot, ő maga is megosztott személyiség, hiszen kőkeményen támadja a médiát, mégis mindig benne dolgozott. Amit csinál, azt lehet az ő szavaival élve hard talk-nak, lehet a fájó igazság kimondásának, egyesek szerint még őszinteségnek is nevezni. Mint azt egy korábbi interjúban elmondta, önmagát őrkutyának tartja, akinek a dolga, hogy felhívja a figyelmet mindarra – avagy mindenre –, ami a világot rosszabb hellyé teszi.
Egy biztos, Puzsér Róbert igazi világkritikus, akinek egészen lenyűgöző módon konkrétan mindenről van véleménye. A hozza hasonló széles látókörű emberektől pedig az különbözteti meg, hogy életcélja, véleményét eljuttassa minél hangosabban, mindenkihez. Hobbija, hogy kritikáit azon a médiumon keresztül hirdesse, amit egyébként végtelenül elítél és hitványnak tart.
Szája, mint a Duracell nyuszija
Puzsér akármennyire is durván bírálja a médiát, mégis függő tőle, hiszen ezen keresztül hirdetni igéjét. Mikor rádióban műsort vezet, videóblogon is nyomja, amikor tévében szerepel mellette muszáj - akár saját tévés szerepléseire utalva – blogolnia is. Ezen kívül hetente beszélgetést szervez az egyik belvárosi szórakozóhelyen, hogy még messzebbre szálljon különös intonációval megáldott hangja. Még a Csillag Születik mellett is talál időt arra, hogy zsűri blogján tovább magyarázza kiről, miről, mit gondol.
Puzsér állandóan gondol és beszél. Még ha keveset is árul el magáról, azt már egy egész ország tudja kedvenc szavai: hitvány, ordenáré és az alpári. Arra pedig, hogy egy operett előadást meghallgasson, egyszerűen képtelenség rávenni.
Modorossága ellenére imádják
Nehéz eldönteni, hogy az ország kétlábon járó verbális túlkapása tinédzserlányokra hajazva kelletti-e magát, vagy tényleg komolyan gondolja-e, akarja-e, hogy utálják. Hiszen be kell látni, Puzsér teljes mértékben ellopta a show-t a Csillag Születikben. A harmadik széria a főszereplői nem a csillogó szemű tehetségek, hanem a tökéletesre nyírt körszakállú Puzsér Róbert, aki nem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy elmondja; nem érdekli, ha nem szeretik, sőt, őt nem is kell kedvelni, hiszen ő maga az igazság, az pedig általában kellemetlen. Puzsérra kapcsolatban már olyan szavak lopództak be a médiába, mint egyéniség (mi ugye mind egyéniségek vagyunk, ahogy a Brian Életében is elhangzik) megkérdőjelezhetőség és hitelesség. Az biztosnak látszik, hogy minden modorossága ellenére képes hangos igazságosztásával hétről hétre emberek ezreit a tévé elé ültetni.
Akármennyire is öblös orgánummal terjeszti, hogy ő bizony kereskedelmileg összeférhetetlen, termék lett belőle. Ha az amerikás szelek megcsapták volna hazánkat, akkor a nagyobb játékgyárak már dogoznának a szélvédőre tapasztható bólogatós Puzsér fejen, drágább verziója pedig még gombnyomásra alázná is a sofőrt.