RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - Az RTL Klub tehetségkutatójából kiesett a Prügyi Duó

Hófehérbe öltözött, elégedett Puzséron hüledeztek a Csillag születik 2012 nézői.
Az RTL Klub tehetségkutatójából kiesett a Prügyi Duó, Puzsér Róbert zsűritag pedig azzal okozott meglepetést, hogy - szokásával ellentétben - kedvesen bánt a versenyzőkkel.
A Csillag születik-ben páros produkciókat láthattak előbb a nézők, utána sorra jöttek a versenyzők. A fehér öltönyt, fehér inget, fehér nyakkendőt viselő, korábbi - sokak számára utálatos, erősen kritikus - lényét levetkőző Puzsér Róbert gyilkos beszólásait, megsemmisítő, dehonesztáló észrevételeit ezúttal nem kapta meg a tévéző, sőt, a zsűritag egy estére átalakult. "Soha nem tetszettek ennyire a produkciók! Galambok fészkeltek a lelkembe, és azt súgták nekem, hogy ajándékozzam meg a nézőket a szeretetemmel. Nagyon elégedett vagyok a zsűrivel is" - mondta, miután szórta a hatosokat (tízes a skála, de nála eddig úgy négy körül volt az átlag, míg a társak rendre hét és kilenc közt osztogattak). A zsűri pontszámai alapján Szirota Jennifer és a Quantum XXL volt a legjobb, viszont Plazma és Mészáros János Elek nem nyűgözte le különösebben Hajós Andrásékat. A nézői szavazatokkal vegyítették a zsűritől kapott pontokat, a végén rezgett a léc a látványos produkcióval előrukkoló táncos csapatnak, de végül a Prügyi Duó esett ki.