RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

CSillag Születik 2012 - Exférje lesz Ördög Nóra főnöke?

Bennfentesek szerint első hallásra talán pikánsnak tetsző helyzet állt elő az RTL Klubban. A storyonline információi szerint ugyanis a Csillag születik kreatív főszerkesztője Rubin Kristóf lesz, vagyis az egyik női műsorvezető Ördög Nóra exférje... Két szuperprodukció is indul idén az RTL Klubon. Pontosabban az egyik, a Csillag születik az RTL Klubon lesz majd látható Ördög Nóra és Lilu műsorvezetésével, míg az RTL Klub2-őn pedig a Szombat esti láz indul Stohl Andrással. Azt beszélik, hogy a két műsort két megbecsült szakember jegyzi majd kreatív igazgatóként, mégpedig az egyik Schiwert-Takács László, aki a Szombat esti lázért felel majd, míg a másik  Rubin Kristóf , aki a Való Világ utolsó két szériáját készítette. Hivatalosan meg nem erősített információk szerint  Rubin szerkeszti majd a Csillag születiket, ami mindenképpen pikáns helyzetet idéz elő, hiszen Rubin Kristóf Ördög Nóra exférje, s így az új főnöke is a műsorban. Igaz, szakmabeliek szerint biztosan kényelmesen tudnak majd együtt dolgozni.
" Már mindketten másik házastárssal élnek, Kristófnak van egy szép felesége és egy gyönyörű kislánya" - mondta egy bennfentes.