RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - Minden eddiginél többen jelentkeztek a válogatóra

Múlt héten több ezren érkeztek az RTL Klub székházába a Csillag Születik előválogatóira. Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sikeres ez a formátum. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag Születikben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak - nyilatkozta a műsor egyik főszerkesztője, Losonczi László. - A Csillag Születiket korábban azért találtuk ki, mert szerettük volna feléleszteni - modern változatban visszahozni a képernyőre - a Ki mit tudot. Idén rengeteg újdonsággal készülünk, hogy pontosan milyen változások lesznek, azt hamarosan bejelentjük a nagyközönség előtt is - tette hozzá a főszerkesztő.
Tavaly tavasszal hétről-hétre több millió nézőt ültetett le a képernyők elé a
tehetségkutató műsor. A győztes, László Attila, valamint a döntősök, mint például Szabó Ádám harmonikás és az Appril Project is keresett előadókká váltak azóta.
Egy nagy változás már napvilágot látott a tehetségkutatóval kapcsolatosan, méghozzá a műsorvezetők személye. Ördög Nóra műsorvezető társa ezúttal Lilu lesz. Korábban egyébként még nem volt példa arra Magyarországon, hogy egy ekkora volumenű műsornak női műsorvezető párosa legyen. A zsűri személye azonban még nem publikus, ahogy az sem, mikor kerül
pontosan képernyőre az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora. Egy azonban biztos, hogy a tehetség sokszínű, ahogyan ez tavasszal az RTL Klub Csillag Születik című műsorából is kiderül.