RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - Nem cseréli le a Csillag Születik zsűrijét az RTL

előválogatók lezajlottak, így a műsor főszerkesztője már tudja: meghökkentő produkciókból idén sem lesz hiány a képernyőn.
Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sikeres ez a formátum. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag Születikben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak. Idén rengeteg újdonsággal készülünk, hogy pontosan milyen változások lesznek, azt hamarosan bejelentjük a nagyközönség előtt is - nyilatkozta Losonczi László. A négytagú zsűri összetételét egyelőre homály fedi, de minden jel arra utal, hogy az RTL Klub nem fog változtatni jól bevált formációján, és harmadszor is a Hernádi-Oroszlán-Szirtes-Fáy négyes ül majd az ítészi székekben. Erre utalnak Szirtes Tamás szavai is, és ezt tükrözi az Oroszlán Szonja telefonját kezelő hölgy válasza is arra a kérdésre, hogy miként készülnek a közelgő tehetségkutató műsorra.
Nincs felhatalmazásom az RTL Klubtól arra, hogy ebben a kérdésben nyilatkozzam, legyen kedves inkább megkeresni az illetékeseket a kérdésekkel - mondta a színigazgató.
Szonját nem tudom adni, de nem is tudna semmilyen érdemi információval szolgálni a kérdéssel kapcsolatban, hiszen mi sem tudunk még konkrétumokat - mondta a színésznő telefonján jelentkező hölgy, aki ezek után elköszönt és bontotta a vonalat.