RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - László Attila: Lemez születik!

Több mint fél éve, június 4-én fordult meg a világ László Attilával, a tavalyi Csillag Születik nyertesével. Az ízes beszédű énekesfiú szerint rajongóinak nem kell már sokat várniuk a nagy durranásra, márciusban érkezik első lemeze.
Az erdélyi származású fiúnak a sorstól óriási jelet jelentett az, hogy pont június 4-én, Trianon évfordulóján nyerte meg Magyarország akkori legnagyobb tehetségkutató-versenyét, ami nem csak tizenkét millió forintot jelentett számára, hanem egy lemezszerződést is. A fiú a verseny után körbejárta az országot, hogy az érte rajongó közönség élőben is élvezhesse hangját és különleges személyiségét, majd édesapjával Budapest közelébe költöztek. Itt Attila már magántanulóként folytatta tanulmányait, amire minden oka meg is van: készíti élete első lemezét!
A munkálatokról a készülő lemez producere, Závodi Gábor mesélt a Blikknek:
"Egy 15 éves fiúval csak modern albumot lehet csinálni. Attila kiforratlan, ezért óvatosan közelítek felé, de tulajdonképpen könnyű vele a dolgom, mert a klasszikus popzenét és az akusztikus hangszerelést szereti. Bár a munkálatok még folynak, a fú nyilatkozata szerint márciusban már megvásárolható lesz az album.