RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Beleszeretett rajongójába László Attila a Csillag Születik 2011-es győztese

"Az első szerelem olyan, mint egy álmodás, Az első szerelem legfeljebb egy kézfogás, Az első szerelem mégis szebb a többinél, Az első szerelem mindhalálig elkísér" – énekelte Máté Péter annak idején.
Mostantól László Attila (14) is jobban át tudja érezni, hogy mi járhatott híres példaképe fejében, amikor ezt a gyönyörű dalt előadta. A Csillag születik győzteséről megtudtuk: életében először barátnője van! Már nyaralni is voltak együtt a Balatonon a fiatalok.  Viviennek hívják és nagyon aranyos lány. Ugyanolyan csendes, mint amilyen én vagyok. Magamat látom benne – mondta szemlesütve László Attila, amikor a barátnőjéről érdeklődtünk. – A tehetségkutatón ismerkedtünk meg. Mindig megvárt az anyukájával verseny után. Nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak, ezért a verseny után is tartotta a kapcsolatot a két család. Aztán pár hete Vivien szülei meghívtak bennünket a Balatonra, és közösen töltöttünk két napot Siófokon. Addig nem nagyon beszélgettünk Vivivel, de ott kiderült, mennyire kedves és szerény lány. És valahogy elkezdett kibontakozni közöttünk valami. Rengeteget bolondoztunk. Voltunk vitorlázni is.
Attila csak akkor jött egy kicsit zavarba, amikor a benne kavargó semmihez sem hasonlítható érzésről, a szerelemről faggattuk, és megkérdeztük, milyen érzés, hogy barátnője van. Ám becsületére legyen mondva, nem tért ki a válaszadás elől.
– Nagyon jó érzés. Naponta többször is beszélünk telefonon. Kicsit hevesebben ver a szívem, amikor találkozunk – mondta már mosolyogva Attila, aki természetesen egyre jobban belejön az udvarlásba is.
– Viven el szokott jönni hozzánk a szüleivel Dunaharasztiba, de persze olyan is gyakran előfordul, hogy én megyek hozzájuk. Édesanyja is kedves, mindig főz nekem valami finomat, ha megyek. Vivien az első barátnőm, apuék is nagyon örülnek neki – tette hozzá boldogan az RTL Klub Csillag Születik műsorának győztese.