RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

A Csillag Születik győztese László Attila nem kap zsebpénzt

Kézdivásárhely — László Attila az ország egyik legjobban kereső énekessé lépett elő. A tizennégy éves erdélyi srác a napokban felvehette élete első gázsiját, és már az RTL Klub is utalja neki a havi egymillió forintos apanázst. Ennek ellenére neki még zsebpénze sincs.
– Az egymilliós fizetéshez még csak hozzá sem nyúltunk, a fellépésekből befolyó pénzt pedig elraktuk. Jól jön majd Attilának, ha énektanárra, meg utazásra kell költenie – mondja László Éva, a Csillag Születik győztesének édesanyja.
Attila nem bánja, hogy az ő első, saját erőből megkeresett forintjai a nagy családi kasszába vándorolnak. Számára az a fontos, hogy minden fellépésen szeretettel fogadják – a pénzügyekkel meg foglalkozzanak a szülők.
– Szerencsére nincsenek komoly igényei, és a műsor sem változtatta meg. Ugyanolyan maradt, mint, amikor először vittük Pestre – dicséri Attilát az anyuka. A kézdi­vásár­helyi csalogány még maga sem tudja, hogyan alakul a sorsa.