RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag születikben híressé vált,Gomest kérte fel táncosnak az R-GO

Szikora Robi a tévé előtt ülve figyelt fel Gomes különleges művészetére. Ezért az R-Go együttes frontembere úgy döntött, hogy az angolai magyar lányt kéri fel harmadik gidának.
Nagy megtiszteltetés érte a Csillag születikben híressé vált táncoslányt, akit egy igazi hazai poplegenda kért fel arra, hogy az idei legnagyobb koncertjén részt vegyen. Az angolai- magyar származású kiscsillag ugyanis Szikora Robi meghívására az R-Go zenekar következő fellépésének nyitóprodukciójában fog közreműködni egyedi stílusú koreográfiájával. – Amikor a tévében megláttam Gomest, azonnal feltűnt, hogy amit ő csinál, az nem pusztán tánc, hanem valami hihetetlenül mélyről fakadó, ösztönös és lélekből jövő művészet. Emellett úgy éreztem, hogy benne ugyanúgy megvan az a fajta őrültség, ami bennünk is ott szunnyad, ezért szerettem volna őt is beemelni a produkciónkba. Erre jó alkalomnak láttam a most szombatot, mert akkor lesz a szokásos évi nagykoncertünk, ami arról híres, hogy a világ minden tájáról hazajönnek rá az R-Go-rajongók. Több ezren szoktunk lenni, és mindig vannak sztárvendégeink is. Biztos vagyok benne, hogy Gomes karaktere tökéletesen beleillik majd az együttesünk afrikai dzsungelhangulatú színpadképébe – magyarázta a csikidámkirály, aki immár huszonnyolc éve énekli az R-Go slágereit.
– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Robi felkért a közreműködésre, és egy ekkora produkcióban szerepelhetek. Kiskorom óta ismerem és szeretem az R-Go dalait. Édesanyám nagy kedvencei voltak, rengeteget hallgatta őket. Mivel az ereimben részben afrikai vér lüktet, nem volt számomra kérdés, hogy részt vegyek ebben az egzotikus hangulatú kalandban – tette hozzá Gomes.
A táncoslány nem akart előre kulisszatitkokat elárulni, de annyit elmondott, hogy oldalán a két R-Go gidával és egy vad, törzsi jellegű koreográfiával nyitja meg majd a koncertet szombaton az Agárdi Popstrandon.