RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik - Az RTL KLUB vissza várja Stohlt Andrást

Az RTL Klubnál nem felejtették el, mennyit tett értük a jelenleg börtönben ülő Stohl András, aki várhatóan jövő márciusban szabadul. A Bors úgy tudja, hogy szakmailag és anyagilag is kiemelkedő ajánlattal várják szabadulása után. Stohl András televíziós pályája összefonódott az RTL Klub nagy műsoraival. A Nemzeti Színház művészéből profi tévés vált, akire nyugodtan rá lehetett bízni olyan produkciókat, mint a ValóVilág, a Csillag születik vagy éppen a Szombati esti láz. A siker garantált volt és vélhetően ilyen lesz a folytatás is. Bódult állapotban okozott közúti balesete után Stohl ugyan jelenleg börtönben bűnhődik, de jó magaviselete esetén márciusban tiszta lappal kezdhet. Az RTL Klub számít rá, ráadásul felbukkanása egybeesik azzal, hogy jövőre, valószínűleg RTL2 néven új csatorna indul, amelyet fel kell majd lendíteni. Ennek egyik eszköze egy nézőcsalogató nagy show lehet, amelyhez neves műsorvezető is dukál.
Nagy tervekkel készül az új szezonra az RTL Klub, ez nem csak az anyacsatornára, hanem az RTL2-re is vonatkozik. Az már eldőlt, hogy újra lesz Csillag születik, Lilu és Ördög Nóra vezetésével, de emellett előkészítés alatt áll egy másik nagy műsorfolyam is. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy ez valószínűleg egy zenés-táncos show lesz, elképzelhető, hogy a korábban nagyon sikeres Szombat esti lázat hozzák vissza. Kézenfekvő, hogy Stohl András ide tér majd vissza – mondta lapunknak az egyik bennfentes. A csatorna ezzel a gesztusával egyrészt megbecsülését akarja kifejezni Stohl András felé, másrészt bíznak abban, hogy a színész szerepeltetése segíti majd az új csatornát az indulásban, a börtönhónapok miatt még inkább kíváncsi lesz rá a közönség.
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója egyértelművé tette, hogy Stohl Andrásnak szabadulása után helye lesz a csatornánál.
– Műsortervekről nem szeretnék beszélni, de Stohl Andrást természetesen visszavárjuk – mondta a programigazgató.