RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2011 - Ördög Nóra a X-Faktor szombati adásában jelentette be, hogy hamarosan újra indul a népszerű tehetségkutató, az Csillag Születik.

Decemberben vége az X-Faktornak, ám aggodalomra semmi ok, mert a nézők nem maradnak tehetségkutató műsor nélkül. Azt RTL Klub ugyanis újra meghirdette a Csillag Születik válogatóját, melyre máris jelentkezhet az, aki úgy érzi, van mit megmutatnia.
Ördög Nóra a szombat esti adásban jelentette be a Csillag Születik indulását. Hozzá tette azt is, hogy új műsorvezető társat is kap majd, aki miatt ismét elbúcsúzhat a magas sarkú cipőktől. Persze ekkor mindenki Sebestyén Balázsra gondolt, hiszen Nóra az előző X-Faktorban folyton ezzel froclizta őt. Folyosói pletykák szerint az sem kizárt, hogy a Csillag Születik lesz Stohl András nagy visszatérése. Ez azonban egyelőre csak feltételezés.