RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik RTL Klub - Mi történt László Attilával?

Nemcsak éneklésben, de a dalszövegek írásában is tehetséges László Attila (17). A 2011-es Csillag Születik győzteséről hónapok óta semmit sem lehetett hallani.
Mostanra kiderült: nemcsak a gimnáziumi tanulmányai miatt „tűnt el" a szemünk elől. A fia­tal tehetség saját szerzeményekkel akarja meglepni a rajongótáborát.
Egyelőre csak lírai dalszövegeket írok. A bennem kavargó érzéseket és élményeket szeretném kifejezni így, mondta szerényen  Attila.
Az egyikben például az én rögökkel telített utamat írtam le. Egy kis patakról szól, ami előtt gyakran van valami akadály, de végül ahogy én, úgy ez a kis patak is eléri a célját. Egy másikban pedig azt írom le, mit jelent számomra az éneklés.
Attila a tehetsége ellenére sem tartozik a legfoglalkoztatottabb fiatal énekesek közé. A tengerentúlon azonban ennek ellenére is roppant sikeres.
Tavaly felléptem többek közt Floridában, Calgaryban, Vancouverben, Ottawában, Torontóban, Clevelandben és Sarasotában is. Annyira jól sikerültek a koncertek, hogy nemrég hároméves szerződést kötöttünk a turnésorozat szervezőivel. Az elkövetkező három évben szeptember elejétől másfél hónapon keresztül csak Amerikában és Kanadában koncertezem.