RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születitk 2012 - A végéhez közeledik a Csillag Születik 4

A végéhez közeledik a Csillag Születik 4. A döntő hármasban Szirota Jennifer, Kiss János Elek és a Quantum XXL küzd majd meg a nézők kegyeiért.
Hetek óta versenyeznek a produkciók a Csillag Születik 4 tehetségkutatóban, hogy kiderüljön melyik lesz a 2012-es év felfedezett csapata, hangja vagy éppen előadása.
A döntő hete elérkezett és itt már a csak a közönség által legjobbnak ítélt produkciók mérettetnek meg. Valamennyi versenyzőnek hatalmas rajongótábora alakult ki a műsor alatt, sőt sokszor a zsűri tagjai sem rejtik véka alá szimpátiájukat.
Így van ezzel Puzsér Róbert is, aki az RTL Klub reggeli adásában konkrétan kijelentette, hogy szerinte a táncos formáció, a Quantum XXL a legméltóbb a verseny első helyezésére. Ördög Nóra igyekezett az ítészt arról faggatni, hogy várható e még, hogy az ő tábláján is megjelenik egyszer a nyolcastól nagyobb pontszám, ám ő erre Kiss János Elek nevének felemlegetésével azt a választ adta, hogy szerinte a tízes skála a világegyetemre vonatkozik és nem szabad azt a műsor kereteibe zárni, így számára az a produkció érdemes a legmagasabb pontszámra, melytől jobbat még nem látott vagy hallott. Arra kérdésre pedig, hogy fog -e számára hiányozni a műsor ha véget ér, csak gúnyos mosollyal az arcán annyit válaszolt, hogy nem tudja, hogyan fog nélküle élni.
A végéhez közeledik a Csillag Születik 4. A döntő hármasban Szirota Jennifer, Kiss János Elek és a Quantum XXL küzd majd meg a nézők kegyeiért.