RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2012 - Kényelmetlenül érezte magát a ruhájában Lilu

A férfi nézők legnagyobb örömére egészen rövid ruhát adtak a Csillag Születik 2012 két műsorvezetőjére az öltöztetők. Úgy tűnt, Lilu és Ördög Nóra nem érezte magát komfortosan.
Alig takart valamit az a kis fekete ruha, amit Lilu a szombat esti adás során viselt. A Csillag Születik műsorvezetőjét nagyon zavarta a túl rövid szoknya, adás előtt hiába próbálta igazgatni a ruháját, csak nem lett hosszabb, még az is megfordult a fejében, hogy ő ezt nem vállalja be, túl sok volt már neki.
Lilut Ördög Nóri próbálta nyugtatgatni, hogy ne aggódjon, semmi nem látszik ki a szoknyája alól, de ő végig feszengett. Lilu korábban elárulta, nagyon félt attól, hogy a hatalmas, 10 centis magassarkúban elesik, de szépen lassan megszokta az extrém lábbeliket. Most viszont, amikor a ruhájában lépkedett azon izgult, hogy fel ne csússzon a ruha, ami már így is már alig takart valamit.