RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Óriási siker!  László Attila világsztár előtt lép fel
Véget ért az egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsor, a Csillag Születik. Szombaton este egy kézdivásárhelyi 14 éves fiatalember, László Attila nevét hirdették ki a harmadik évad győzteseként. Attila először el sem tudta hinni, hogy megnyerte a fődíjat, az egy éven át átutalt havi egymillió forintot, az autót és a mesés utazást. Sőt, hamarosan egy világsztár előtt léphet fel és elkészítheti első önálló zenei albumát is. 
Április elején kezdődött a Csillag Születik harmadik évada, amelyben ezúttal is megmutatkozott, a tehetség mennyire sokszínű. Mr. Joe és Timi Chen (énekesek), Gomes (táncos), az Everdance Táncszínház ugyan nem jutott döntőbe, de ők is a műsor felfedezettjei.
Ahogy Krizbai Teca is, aki látássérültként sokat tanított sorstársainak és a látó embereknek is, az Appril Project, amely csupán decemberben alakult, de a 15 és 27 év közötti táncosok összeszokott csapatként küzdöttek hétről hétre a győzelemért, Szabó Ádám, aki megszerettette a harmonikát az egész országgal és természetesen a legújabb fényesen ragyogó kiscsillag, László Attila, aki a válogatón egy Máté Péter dallal azonnal belopta magát a nézők szívébe.
A fődíjat azonban csak egyvalaki nyerhette meg. László Attila először el sem tudta hinni, hogy az ő nevét kiáltották győztesként az éjszakába. A 14 éves kézdivásárhelyi fiú meghatódott az ünneplés pillanataiban, majd szülei, Éva és Attila nyakába borult.
Győzelméért egy éven át havi egymillió forintot kap, övé egy személygépjármű és elmehet egy egzotikus utazásra. Emellett elkészítheti első lemezét és – döntős társai mellett – június 25-én egy világsztár, az amerikai énekesnő, Kesha előtt lép fel a Kapcsolat koncerten.