RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

"Nem hiszem el!" - Még sírni sem tudott a Csillag Születik győztese László Attila
Szombat este eldőlt: László Attilának, Kézdivásárhely 15 éves felfedezettjének ítélte a közönség a Csillag Születik többmilliós fődíját. A fiatal Máté Péterként emlegetett énekest lesokkolta a hirtelen jött siker.
Szombat este, a harmadik Csillag Születik döntőjében négy versenyző; Krizbai Teca, László Attila, az April Project és Szabó Ádám lépett színpadra. Elsőként mindegyikük egy-egy sztárvendéggel közösen adta elő produkcióját, majd a második fordulóban egyedül, a Csillag Születik versenyében utoljára léptek a közönség elé. Az Oroszlán Szonja, Fáy Miklós, Hernádi Judit és Szirtes Tamás alkotta szakmai zsűrit a legtöbb produkció letaglózta, az est folyamán csak úgy szálltak a maximálisnak számító 10 pontok.
Az este végén a szakmai zsűri kijelentette: ha rajtuk múlna a végeredmény, ők az April Project tánccsapatát hoznák ki győztesnek, hiszen a tehetségkutató műsor indulása előtt mindössze két hónappal megalakult csapat olyan produkciókkal kápráztatta el a nézőket az elmúlt hetek folyamán, hogy ők azok, akik leginkább megérdemlik az első helyet. A végeredmény azonban ezúttal nem a zsűrin múlt, hanem a nézőkön és a beküldött szavazatokon.
A végeredmény kihirdetése előtt még színpadra lépett az X-Faktor mentora, Nagy Feró és a Beatrice, akik vadonatúj lemezükről adtak elő egy számot, majd egy közjegyző sétált fel a színpadra, kezében a nyertes nevét rejtő borítékkal.
A boríték László Attila, a 15 éves kézdivásárhelyi tehetség nevét rejtette, aki így 2011-ben a Csillag Születik győztese lett. Nyereménye egy éven át havi egymillió forint, egy családi autó, egy álomutazás, meglepetésként pedig egy ráadás lemezszerződés lett. Az eredmény kihirdetése után Attila hosszú percekig megszólalni sem tudott a döbbenettől, nagy nehezen kimondta: "Nem hiszem el! Egyszerűen nem... Nem tudom még elhinni." A produkció készítői alkoholmentes pezsgővel köszöntötték a színpadon a győztest, aki ezzel a győzelemmel Utasi Árpi, az első Csillag Születik győztesének nyomdokaiba lépett.